Nyheder / 2014

2014

14.december 2014
Jeg deltog til M&Ms årlige juleshow på Team Cabe. Et veltilrettelagt show, hvor humøret var højt. Med i traileren var Søndergårds Mika, som på dagen gjorde det så godt at hun blev oprangeret som nummer to i holdet for et års hopper. Mika fik 44 point og blev 1års reserve for 1 års hopper.

1. november 2014
Mac er tilbage i Danmark efter to års udstationering i Holland. Han har i de to år bedækket 60 hopper. I 2014 kom 25 levende føl til verden efter ham. Flere af dem har til udstillinger fået følpræmie.
Mac vil i 2015 stå i Danmark og modtager der hopper til bedækning.
 
 
 
 
 

7. september 2014
Store Hestedag er vel overstået. En dejlig dag med et vel tilrettelagt føl og plageskue, en masse glade mennesker og masser af sol.
Mellon og Mika var med. Mellon i holdet for ældre og femårs hopper. Hun opnåede 22 point og stod nummer fire i holdet. Mika var med i holdet for 1 års hoppeplage, hvor hun opnåede 39 point og tog fløjpladsen.19. april 2014
I påsken tog Christian og jeg den lange vej til Holland. Dels for at se landet og for at besøge Martin Kramp, som har lejet Mac. Martin holder hvert forår et hingsteshow. Her præsenteres årets hingste, som der er mulighed for at få sin hoppe bedækket ved.
Om formiddagen kørte vi ud til Martin, hvor vi blev vist rundt på stutteriet og var rundt på de forskellige marker, hvor hans egne ponyer stod. Særligt lagde jeg mærke til to store dejlige sortbrogede standardhopper. Den ene var i fol med Mac. Mac har i 2013 bedækket 25 hopper i Holland. Han trives dernede og ser rigtig godt ud.


5.februar 2014
Tidligt i foråret var jeg desværre nødsaget til at aflive to af mine hopper. Søndergårds Fie var igen blevet forfangen og jeg besluttede, at nu skulle hun have fred.
Fie var Stines pony og har for hende været ridepony og en ven i hverdagen. Fie nåede at give os 5 afkom. Vi har selv Søndergårds Frida.

En uge efter stod Morillo af Nørvang og kastede sit føl. Fire måneder før termin. Da hun også kastede føllet forrige år, blev det i samråd med dyrlægen besluttet, at også hun skulle have lov og få fred, da der var stor chance for, at hun igen ville kaste, hvis hun blev sat i fol. Ingen nemme beslutninger, men det bedste for ponyerne.
Morillo var Charlottes ridepony. De to har deltaget i flere shows og udstillinger på Roskilde Dyrskue og har været flittige deltagere i Roskildekvadriljen i flere år. Efter Morillo har vi tre afkom Mac, Malou og Mellon og et barnebarn til hende er det også blevet til, Søndergårds Mika.
 
Karen Petersen | Bellingegårdsvej 5, 4800 Nykøbing Falster - Danmark | Tlf.: 54440082 | kpe1@live.dk